ro en
Meniu

COMUNICAT DE PRESĂ: AFM anunță modificarea și completarea Ghidului solicitanților pentru Programul RONDINE

Administrația Fondului pentru Mediu, în calitate de Operator al Programului “RO06 Energie regenerabilă”- RONDINE, anunţă modificarea și completarea Ghidului solicitanților.
Modificările și completările la ghid pot fi consultate pe site, la următorul link:
http://www.rondine.ro/dispozitie-27-26052014/.
În perioada 20 martie – 27 mai 2014, solicitanții eligibili ai programului pot depune dosarele de finanțare la sediul AFM.
Pentru componenta hidroelectrică, solicitanţii eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat, iar pentru componenta geotermală solicitanții eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat și unităţile administrativ-teritoriale.
Pentru operatorii economici se acordă finanțare în cuantum de maxim 50% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov, se acordă maximum 40% din valoarea totală eligibilă a proiectului.
Pentru unitățile administrativ-teritoriale de pe întreg teritoriul României, se acordă până la 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului.
Ghidul solicitanților și documentația necesară depunerii cererilor de finanțare sunt publicate pe site-ul www.rondine.ro (http://www.rondine.ro/ghid-solicitanti-martie/) și www.afm.ro.

Comunicatul de presă este disponibil și în versiunea .pdf aici.

  • Înscriere

    Pentru înscriere la newsletter accesaţi link-ul de mai jos.

Nereguli

Granturile SEE&Norvegiene au toleranță
zero față de corupție și management
defectuos. Plângerile și alertele de
suspiciune de nereguli pot fi transmise
direct către operatorul de program.
 
Alertă de Nereguli: nereguli@rondine.ro

  • Urmăreşte-ne pe facebook