ro en
Meniu

COMUNICAT DE PRESĂ: AFM anunță publicarea listelor cu proiectele admise și respinse în cadrul Programului RONDINE

Administrația Fondului pentru Mediu, în calitate de Operator al Programului “RO06 Energie regenerabilă”- RONDINE, anunţă publicarea listelor cu proiectele admise și respinse în cadrul programului.
Listele cu proiectele admise și respinse pot fi consultate pe site, la următorul link: http://www.rondine.ro/lista-centralizatoare/.
Solicitanții ale căror dosare au fost respinse pot depune contestații în termenul prevăzut în Ghidul Solicitanților.
Programul de finanţare are două componente: hidroelectrică şi geotermală. Prin componenta hidroelectrică se urmăreşte realizarea de investiţii iniţiale şi retehnologizarea hidrocentralelor, cu scopul extinderii capacităţii de producţie de electricitate din surse regenerabile.
Componenta geotermală vizează realizarea de investiţii iniţiale, retehnologizarea centralelor de producere a energiei termice ce utilizează energia geotermală, cu scopul extinderii capacităţii de producţie de energie termică din surse regenerabile.
Pentru componenta hidroelectrică, solicitanţii eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat, iar pentru componenta geotermală solicitanții eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat și unităţile administrativ-teritoriale.
Pentru operatorii economici se acordă finanțare în cuantum de maxim 50% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov, se acordă maximum 40% din valoarea totală eligibilă a proiectului.
Pentru unitățile administrativ-teritoriale de pe întreg teritoriul României, se acordă până la 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

Comunicatul de presă este disponibil și în versiunea .pdf aici.

  • Înscriere

    Pentru înscriere la newsletter accesaţi link-ul de mai jos.

Nereguli

Granturile SEE&Norvegiene au toleranță
zero față de corupție și management
defectuos. Plângerile și alertele de
suspiciune de nereguli pot fi transmise
direct către operatorul de program.
 
Alertă de Nereguli: nereguli@rondine.ro

  • Urmăreşte-ne pe facebook