ro en
Meniu

COMUNICAT DE PRESĂ: AFM anunță prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare pentru Programul RONDINE

Administrația Fondului pentru Mediu, în calitate de Operator al Programului “RO06 Energie regenerabilă”- RONDINE, anunţă prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare până la data de 27 mai 2014, ora 16:30.
Pentru componenta hidroelectrică, solicitanţii eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat, iar pentru componenta geotermală solicitanții eligibili sunt operatorii economici privați sau de stat și unităţile administrativ-teritoriale.
Pentru operatorii economici se acordă finanțare în cuantum de maxim 50% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov, se acordă maximum 40% din valoarea totală eligibilă a proiectului.
Pentru unitățile administrativ-teritoriale de pe întreg teritoriul României, se acordă până la 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului.
Ghidul solicitanților și documentația necesară depunerii cererilor de finanțare sunt publicate pe site-ul www.rondine.ro (http://www.rondine.ro/ghid-solicitanti-martie/) și www.afm.ro.
Comunicatul de presă este disponibil și în versiunea .pdf aici.

  • Înscriere

    Pentru înscriere la newsletter accesaţi link-ul de mai jos.

Nereguli

Granturile SEE&Norvegiene au toleranță
zero față de corupție și management
defectuos. Plângerile și alertele de
suspiciune de nereguli pot fi transmise
direct către operatorul de program.
 
Alertă de Nereguli: nereguli@rondine.ro

  • Urmăreşte-ne pe facebook